Väitöstiedotteet TKTL

TKTL väitöstiedotteet

Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen väitöstiedotteet.

Tiedote Väitös: 11.2.2017 Digitaalisilla liikuntapeleillä voidaan vähentää istumisen haittoja ja lisätä sosiaalista hyvinvointia (Kari)
KTM Tuomas Karin tietojärjestelmätieteen väitöskirjan ”Exergaming Usage: Hedonic and Utilitarian Aspects” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Christer Carlsson (Åbo Akademi, Turku) ja kustoksena tutkimusprofessori Lauri Frank. (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
Tiedote Väitös: 26.1.2017 Kaksi näkökulmaa verkkohuijaamiseen (Tambe Ebot)
M.Sc. Alain Claude Tambe Ebotin tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Explaining two forms of Internet crime from two perspectives: toward stage theories for phishing and Internet scamming" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjinä professori Volkan Topalli (Georgia State University) ja FT Petri Puhakainen (Silverskin Information Security Oy) ja kustoksena professori Mikko Siponen (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 7.1.2017 Ohjelmistokehittäjät käyttävät oikoteitä vastatakseen ympäristön vaatimuksiin (Ghanbari)
M.Sc. Hadi Ghanbarin tietojenkäsittelytieteen väitöskirjan “Investigating the Causal Mechanisms Underlying the Customization of Software Development Methods” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Kieran Conboy (National University of Ireland, Galway) ja kustoksena professori Mikko Siponen (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 20.12.2016 Verkkosurffailu työpaikalla ei olekaan välttämättä haitaksi työsuoritukselle (Jiang)
M.Sc. Hemin Jiangin tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Employee Personal Internet Usage in the Workplace" tarkastustilaisuus 20.12.2016. Vastaväittäjänä Dr. Greta L. Polites, Department of Management & Information Systems, Kent State University, Ohio, USA ja kustoksena professori Mikko Siponen.
Tiedote Väitös: 17.12.2016 Skeemojen onnistunut käyttö edistää paikalliseen kulttuuriin sopeutumista (Baber)
MSc William Baberin kognitiotieteen väitöskirjan ”Acculturation of Foreign IT Workers in Japan from a Cognitive and Business Management Viewpoint” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjinä dosentti Peter Zettinig (Turun yliopisto) ja kauppatiedelinjan johtaja Sari Savolainen (Päivölän opisto, Tarttila). Kustoksena yliopistonlehtori Arto Ojala (Jyväskylän yliopisto).