Väitöstiedotteet TKTL

TKTL väitöstiedotteet

Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen väitöstiedotteet.

Tiedote Väitös: 20.12.2016 Verkkosurffailu työpaikalla ei olekaan välttämättä haitaksi työsuoritukselle (Jiang)
M.Sc. Hemin Jiangin tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Employee Personal Internet Usage in the Workplace" tarkastustilaisuus 20.12.2016. Vastaväittäjänä Dr. Greta L. Polites, Department of Management & Information Systems, Kent State University, Ohio, USA ja kustoksena professori Mikko Siponen.
Tiedote Väitös: 17.12.2016 Skeemojen onnistunut käyttö edistää paikalliseen kulttuuriin sopeutumista (Baber)
MSc William Baberin kognitiotieteen väitöskirjan ”Acculturation of Foreign IT Workers in Japan from a Cognitive and Business Management Viewpoint” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjinä dosentti Peter Zettinig (Turun yliopisto) ja kauppatiedelinjan johtaja Sari Savolainen (Päivölän opisto, Tarttila). Kustoksena yliopistonlehtori Arto Ojala (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 14.12.2016 Moniulotteisesta shakkipelistä ratkaisumalleja kriiseihin, talouteen ja ilmaston ongelmiin (Kyppö)
KTL Jorma Kypön tietojärjestelmätieteen väitöskirjan ”The N-dimensional N-person Chesslike Game Strategy Analysis Model” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Dr. Stephen Hedetniemi (Clemsonin yliopisto, Yhdysvallat) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.
Tiedote Väitös: 10.12.2016 Toiminnanohjausjärjestelmien onnistuneen käyttöönoton takeina riittävä koulutus ja ohjeet (Sadiq)
MSc Mazhar Sadiqin tietojenkäsittelytieteen väitöskirjan ”Investigating the success of ERP systems in Pakistan: End-users' perspective” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjinä Associate Professor Moutaz Haddara (Westerdals- Oslo School of Arts, Communication & Technology Oslo, Norja) ja dosentti Nazmun Nahar (Jyväskylän yliopisto) kustoksena yliopistonlehtori Antti Pirhonen (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 26.11.2016 Muistia ymmärtämällä parempia salasanoja (Woods)
M.Sc. Naomi Woodsin kognitiotieteen väitöskirjan ”Improving the Security of Multiple Passwords Through a Greater Understanding of the Human Memory” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Associate Professor Miguel Gea (University of Granada, Espanja) ja kustoksena professori Pertti Saariluoma (Jyväskylän yliopisto).