Väitöstiedotteet TKTL

TKTL väitöstiedotteet

Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen väitöstiedotteet.

Tiedote Väitös: 16.12.2017 Sosiaalinen vuorovaikutus madaltaa kynnystä oppiresurssien käyttöönotossa (Stoffregen)
M.Sc. Julia Stoffregenin tietojenkäsittelytieteen väitöskirjan "Barriers to Open E-Learning in Public Administrations" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Markus Deimann (Lübeck University of Applied Sciences) ja kustoksena tutkimusprofessori Jan Pawlowski (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.
Tiedote Väitös: 9.12.2017 Liikuntateknologialla on käyttäjälleen monta merkitystä (Moilanen)
KTL Panu Moilasen tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Kannustin, koriste ja liikkujan kaveri - Tutkimus liikuntateknologian käyttäjyydestä" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Saara Taalas (Linné-yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena tutkimusprofessori Lauri Frank (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen
Tiedote Väitös: 11.11.2017 Apua digitaalisen sisällön hallintaan rakenteisesta asiakirjatuotannosta (Nurmeksela)
KTM Reija Nurmekselan tietojärjestelmätieteen väitöskirjan ”Implementing Structured Document Production to Support Enterprise Content Management” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Tero Päivärinta (Luulajan teknillinen yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena professori Airi Salminen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
Tiedote Väitös: 20.12.2016 Verkkosurffailu työpaikalla ei olekaan välttämättä haitaksi työsuoritukselle (Jiang)
M.Sc. Hemin Jiangin tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Employee Personal Internet Usage in the Workplace" tarkastustilaisuus 20.12.2016. Vastaväittäjänä Dr. Greta L. Polites, Department of Management & Information Systems, Kent State University, Ohio, USA ja kustoksena professori Mikko Siponen.
Tiedote Väitös: 17.12.2016 Skeemojen onnistunut käyttö edistää paikalliseen kulttuuriin sopeutumista (Baber)
MSc William Baberin kognitiotieteen väitöskirjan ”Acculturation of Foreign IT Workers in Japan from a Cognitive and Business Management Viewpoint” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjinä dosentti Peter Zettinig (Turun yliopisto) ja kauppatiedelinjan johtaja Sari Savolainen (Päivölän opisto, Tarttila). Kustoksena yliopistonlehtori Arto Ojala (Jyväskylän yliopisto).