Väitöstiedotteet TTL

Tietotekniikan laitoksen väitöstiedotteet

Tiedote Väitös: 18.12.2017 Kuormituksen vähentäminen parantaa tietotekniikan täydennyskoulutusta (Wilen)
FL Lauri Wilenin tietotekniikan väitöskirjan "Tietotekniikka osana opettajien täydennyskoulutusta, perusopetus ja lukiot" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Pertti Järvinen (Tampereen yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomeksi.
Tiedote Väitös: 20.12.2017 Mittaamatta jäävä BKT tarkentaa digitalisaation tuottoa (Naveed)
M.Sc. Kashif Naveedin tietotekniikan väitöskirjan "Transformative Direction of Innovation and Measurement of Uncaptured GDP in the Digital Economy" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä FT Leena Ilmola-Sheppard (International Institute for Applied Systems Analysis) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 19.12.2017 Räätälöinti saa oppimisympäristöt sopimaan kaikille (Gavriushenko)
M.Sc. Mariia Gavriushenkon tietotekniikan väitöskirjan "On Personalized Adaptation of Learning Environments" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä akatemiatutkija Kristian Kiili (Tampereen teknillinen yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 16.12.2017 Piilevät ja itseherätteiset attraktorit radiofysiikan ja biofysiikan malleissa (Stankevich)
Nataliya Stankevichin tietotekniikan väitöskirjan "Hidden and self-excited attractors in radiophysical and biophysical models" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Anton Shiriaev (Norjan teknis-luonnontieteellinen yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote Väitös: 14.12.2017 Koneoppiminen helpottaa suurten tietomassojen käsittelyä (Ivannikova)
Elena Ivannikovan tietotekniikan väitöskirjan "Intelligent solutions for real-life data-driven applications" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Xiao-Zhi Gao (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Timo Hämäläinen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.