Väitöstiedotteet TTL

Tietotekniikan laitoksen väitöstiedotteet

Tiedote Väitös: 19.12.2016 Uusi menetelmä laiteläheisen tietoturvan vahvistamiseen (Resh)
MSc Amit Reshin tietotekniikan väitöskirjan "Enforcing Trust for Execution-Protection in Modern Environments" tarkastustilaisuus 19.12.2016. Vastaväittäjänä dos., TkT, FT Jyri Rajamäki (Laurea ammattikorkeakoulu) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki.
Tiedote Väitös: 19.12.2016 Itseorganisoituvia verkkoja kehitettävä 5G:n yleistyessä (Asghar)
MSc Muhammad Zeeshan Asgharin tietotekniikan väitöskirjan "Design and Evaluation of Self-Healing Solutions for Future Wireless Networks" tarkastustilaisuus 19.12.2016.
Tiedote Väitös: 17.12.2016 Uusien teknologioiden käyttöönotto lisäisi Suomen kokonaisturvallisuutta (Kuula)
KTL Jaana Kuulan tietotekniikan väitöskirjan ”The Hyperspectral and Smartphone Technology in CBRNE Countermeasures and Defence” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Sasu Tarkoma (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Pekka Neittaanmäki (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
Tiedote Väitös: 15.12.2016 Uusien laskentamenetelmien avulla nopeampia ratkaisuja optimointiongelmiin
FM Mohammad Tabatabaein tietotekniikan väitöskirjan ”On Approaches for Solving Computationally Expensive Multiobjective Optimization Problems” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Professor Ignacy Kaliszewski (Systems Research Institute, Polish Academy of Sciences, Puola) ja kustoksena Professori Kaisa Miettinen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.
Tiedote Väitös: 15.12.2016 Keinoja havaita hyökkäyksiä verkosta (Kokkonen)
FM Tero Kokkosen tietotekniikan väitöskirjan ”Anomaly-Based Online Intrusion Detection System as a Sensor for Cyber Security Situational Awareness System” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jarno Limnéll (Aalto-yliopisto) ja kustoksena professori Timo Hämäläinen (Jyväskylän yliopisto).