Kaikki tiedotteet

29.03.2017
Tiedote Soveltavan kielentutkimuksen keskukseen iso ESR-rahoitus

28.03.2017
Tiedote Väitös: 7.4.2017 Lämmönsietokyky ei takaa kalatautibakteerille menestystä (Ashrafi)
FM Roghaieh Ashrafin ekologian ja evoluutiobiologian väitöskirjan ”Exploring potential evolutionary responses to increasing temperature in an environmental opportunistic pathogen” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Anna-Liisa Laine (Helsingin yliopisto) ja kustoksena dosentti Tarmo Ketola (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.
28.03.2017
Tiedote Lasten toiminnalliselle kielileirille ennätysmäärä ilmoittautuneita

28.03.2017
Tiedote Etelä-Konneveden kansallispuisto: uhanalaisten sienilajien aarreaitta

Tiedote Ikäihmisiä kutsutaan osallistumaan tutkimukseen

27.03.2017
Tiedote Väitös: 31.3.2017 Instituutiot ja kulttuurierot vaikuttavat myös vaihtotase-epätasapainojen taustalla (Nieminen)
KTM Mika Niemisen taloustieteen väitöskirjan ”Essays on Current Account Imbalances" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Univ.-Prof. Dr. Ansgar Belke (University of Duisburg-Essen, Saksa) ja kustoksena professori Kari Heimonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.
24.03.2017
Tiedote Väitös: 29.3.2017 Miltä näyttää ajaton? Teknologiakokemuksen visuaalinen ulottuvuus (Silvennoinen)
TaM Johanna Silvennoisen kognitiotieteen väitöskirjan ”Apperceiving Visual Elements in Human-technology Interaction Design” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Paul Hekkert (Delft University of Technology, Alankomaat) ja kustoksena Pertti Saariluoma (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.
23.03.2017
Tiedote Liikuntaseurat ja opiskelijat hyötyivät yhteistyöstä

23.03.2017
Tiedote Väitös: 24.3.2017 Mittareita yhteiskunnallisen yrittäjyyden arviointiin (Kannampuzha)
KTM Merie Kannampuzhan yrittäjyyden väitöskirjan ”Understanding and measuring social entrepreneurship” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Simon Teasdale (Glasgow Caledonian University, Yhdistynyt kuningaskunta) ja kustoksena tutkijatohtori Mari Suoranta (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuuden kieli on Englanti.
23.03.2017
Tiedote Väitös: 29.3.2017 Luottamusta on mahdollista tukea ja johtaa (Hakanen)
KTM Mila Hakasen johtamisen väitöskirjan ”The development and management of interpersonal trust in a business network in health, exercise and wellbeing markets" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Vesa Harmaakorpi (Lappeenrannan teknillinen yliopisto) ja kustoksena professori Tuomo Takala (Jyväskylän yliopisto).
22.03.2017
Tiedote Yliopisto osallistuu WWF:n Earth Hour -tapahtumaan

Tiedote Erityisesti kevään lämpötilat kohonneet pohjoisessa Fennoskandiassa

21.03.2017
Tiedote Yliopisto tyhjentää varastojaan: Tule tekemään edullisia löytöjä kalustemyynnissä!

Tiedote Läpimurto kultananoklusteritutkimuksessa

20.03.2017
Tiedote Maahanmuuttajille ohjausta ja neuvontaa yliopiston hakijapalveluista

20.03.2017
Tiedote Väitös: 24.3.2017 Säännöllinen harjoittelu on tärkeää olkapääleikkauksesta toipuvilla (Piitulainen)
TtM Kirsi Piitulaisen fysioterapian väitöskirjan ”Effectiveness of 12 months’ intensive shoulder strength training on disability, health-related quality of life and shoulder function after rotator cuff repair” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä ylilääkäri, LKT, dosentti Esa-Pekka Takala (Työterveyslaitos, Helsinki) ja kustoksena professori Arja Häkkinen (Jyväskylän yliopisto).
20.03.2017
Tiedote Väitös: 25.3.2017 Kerro se pelinarratiivein (Äyrämö)
FM Sanna-Mari Äyrämön digitaalisen kulttuurin väitöskirjan ”In Order to Enable Meaningful Playing: How to Support Player's Learning through Digital Game Narrative Design” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Associate Professor Petri Lankoski (Södertörns Högskola) ja kustoksena professori Raine Koskimaa (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
20.03.2017
Tiedote Akatemiaprofessori Hannu Häkkinen Advances in Physics X –lehden toimituskuntaan

17.03.2017
Tiedote Arman Alizad ja Pekka Hyysalo opiskelijoiden DreamUp-yrittäjyystapahtuman innostajina