Kaikki tiedotteet

24.11.2017
Tiedote Väitös: 24.11.2017 Ympäristöarvoilla on merkitystä teollisuusyrityksen arvioidessa laitetoimittajaansa (Hänninen)
KTM Nora Hännisen markkinoinnin väitöskirjan "Environmental Values in Industrial Marketing Relationships” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Hannu Makkonen (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Heikki Karjaluoto (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
24.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Voimaharjoittelun monitorointi ja oikea vastustapa tukevat kehittymistä (Peltonen)
LitM Heikki Peltosen biomekaniikan väitöskirjan “Isometric force-time parameters in monitoring of strength training – With special reference to acute responses to different loading resistances” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jonathan P. Folland (Loughborough University, UK) ja kustoksena professori Janne Avela (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.
Tiedote Opiskelijoiden peli voitti Tilastojen havainnollistaminen -kilpailun

24.11.2017
Tiedote Väitös: 2.12.2017 Sosiaalityön varautumista häiriötilanteisiin vahvistettava (Rapeli)
YTL Merja Rapelin sosiaalityön väitöskirjan ”The Role of Social Work in Disaster Management in Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT, dosentti Elli Aaltonen (Kela) ja kustoksena professori Kati Närhi (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote SELFIE mittaa oppilaitosten digikyvykkyyttä

23.11.2017
Tiedote Väitös: 2.12.2017 Nuorten omaehtoinen liikunta törmää rajoituksiin (Hasanen)
LitM Elina Hasasen liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan ”´Me ollaan koko ajan liikkeessä´ Tutkimus nuorten omaehtoisen liikkumisen muodoista ja merkityksistä tilan kehyksissä” (“We’re on the move all the time”: A study on the forms and meanings of young people’s self-organised physical activity in the framework of space) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Sari Näre (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Hannu Itkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
23.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Tukea ja ymmärrystä konkurssiin joutuneille autonomisen ajan Suomessa (Turunen)
FM Riina Turusen Suomen historian väitöskirjan ”Velka, vararikko ja tuomio. Konkurssi ja sen merkitykset 1800-luvun suomalaisissa kaupungeissa” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Antti Kuusterä (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Jari Ojala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
23.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Raskautta edeltävä liikunta on eduksi sekä äidille että lapselle (Leppänen)
TtM Marja Leppäsen liikuntalääketieteellisen väitöskirjan ”Physical Activity During Pregnancy and Early Childhood from the Perspective of Gestational Diabetes Risk and Children’s Body Composition” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Päivi Rautava (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Urho Kujala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
22.11.2017
Tiedote Rahoitusta ihosyövän ja karieksen tunnistamiseen spektrikuvantamisella

22.11.2017
Tiedote Kasvatus- ja opetusalan suurtapahtuma KEOS2017 kouluttaa interaktiivisella otteella

22.11.2017
Tiedote Väitös: 29.11.2017 Organisaatioiden perhemyönteisyys lisää työkykyä (Moazami-Goodarzi)
MA Ali Moazami-Goodarzin psykologian väitöskirjan ”The Work-Family Interface and its Correlates: Integrating Variable and Person Oriented Approaches” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Liisa Mäkelä (Vaasan yliopisto) ja kustoksena dosentti Saija Mauno (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.
Tiedote Feminismi muuttuu ajassa

21.11.2017
Tiedote PISA 2015: Suomalaisnuoret parhaiden joukossa yhteistoiminnallisessa ongelmanratkaisussa

21.11.2017
Tiedote Ekonomistikone.fi julki tiistaina 21.11.
Ekonomistikone.fi-sivustolla 50 suomalaisekonomistia ottaa kantaa ajankohtaisiin talouden kysymyksiin
21.11.2017
Tiedote Työura paketissa: Miten huippuasiantuntijat arvioivat uraansa ja koulutuksen tilaa

20.11.2017
Tiedote Väitös: 25.11.2017 Yhteenkuuluvuuden tunne ja selkeä kommunikaatio suojaavat vauvaperhettä (Savio)
LL, EL Marianna Savion psykologian väitöskirjan ”Vauvaperheen perhedynamiikka - Monimenetelmätapaustutkimus perhesuhteista ja vuorovaikutuksesta lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Jorma Piha (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
20.11.2017
Tiedote Akilles – enemmän kuin yksi jänne

17.11.2017
Tiedote Informaatioteknologian tiedekunta juhlisti 50-vuotista koulutusta tukemalla koululaisia, opiskelijoita ja opiskelijayrittäjyyttä

17.11.2017
Tiedote Informaatioteknologian tiedekunta on vaikuttanut merkittävästi Keski-Suomen kehitykseen

17.11.2017
Tiedote Väitös: 23.11.2017 Ilmastonmuutos vaikuttaa vesistöihin valuma-alueiden kautta (Gu)
Ms Yufei Gu'n ympäristötieteen väitöskirjan "Sunlit surface waters: exploring the photochemical reactivity of dissolved organic carbon" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Davide Vione (University of Turin, Italy) ja kustoksena FT Anssi Vähätalo (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.