Kaikki tiedotteet

30.11.2017
Tiedote Väitös: 9.12.2017 Liikuntateknologialla on käyttäjälleen monta merkitystä (Moilanen)
KTL Panu Moilasen tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Kannustin, koriste ja liikkujan kaveri - Tutkimus liikuntateknologian käyttäjyydestä" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Saara Taalas (Linné-yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena tutkimusprofessori Lauri Frank (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen
Tiedote Kestävä proteiinijärjestelmä Keski-Suomeen

29.11.2017
Tiedote Euroopan tutkimusneuvoston rahoitus neljälle Jyväskylän yliopiston tutkijalle

Tiedote Jaakko Koivisto palkittiin Suomen parhaasta kemian alan väitöskirjasta

28.11.2017
Tiedote Jyväskylän yliopiston dekaanit kaudelle 2018–2021 valittu
Jyväskylän yliopiston dekaanit kaudelle 2018–2021
Tiedote Kouluarvioinnin kriteerit ovat puutteelliset

27.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Mustalipeä muuttuu polttamalla sivutuotteesta energiaksi (Chen)
MSc Chen Chengcongin soveltavan kemian väitöskirjan "Combustion Behavior of Black Liquors – Droplet Swelling and Influence of Liquor Composition" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Esa Vakkilainen (Lappeenranta University of Technology) ja kustoksena professori Raimo Alén (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.
27.11.2017
Tiedote Väitös: 2.12.2017 Pariterapia saa puolisoiden hermostot samalle aaltopituudelle (Karvonen)
PsM Anu Karvosen psykologian väitöskirjan ”Sympathetic nervous system synchrony between participants of couple therapy” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Wolfgang Tschacher (University Hospital of Psychiatry, Bern, Sveitsi) ja kustoksena dosentti Markku Penttonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.
24.11.2017
Tiedote Väitös: 24.11.2017 Ympäristöarvoilla on merkitystä teollisuusyrityksen arvioidessa laitetoimittajaansa (Hänninen)
KTM Nora Hännisen markkinoinnin väitöskirjan "Environmental Values in Industrial Marketing Relationships” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Hannu Makkonen (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Heikki Karjaluoto (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
24.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Voimaharjoittelun monitorointi ja oikea vastustapa tukevat kehittymistä (Peltonen)
LitM Heikki Peltosen biomekaniikan väitöskirjan “Isometric force-time parameters in monitoring of strength training – With special reference to acute responses to different loading resistances” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jonathan P. Folland (Loughborough University, UK) ja kustoksena professori Janne Avela (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.
24.11.2017
Tiedote Väitös: 2.12.2017 Sosiaalityön varautumista häiriötilanteisiin vahvistettava (Rapeli)
YTL Merja Rapelin sosiaalityön väitöskirjan ”The Role of Social Work in Disaster Management in Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT, dosentti Elli Aaltonen (Kela) ja kustoksena professori Kati Närhi (Jyväskylän yliopisto).
Tiedote SELFIE mittaa oppilaitosten digikyvykkyyttä

23.11.2017
Tiedote Väitös: 2.12.2017 Nuorten omaehtoinen liikunta törmää rajoituksiin (Hasanen)
LitM Elina Hasasen liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan ”´Me ollaan koko ajan liikkeessä´ Tutkimus nuorten omaehtoisen liikkumisen muodoista ja merkityksistä tilan kehyksissä” (“We’re on the move all the time”: A study on the forms and meanings of young people’s self-organised physical activity in the framework of space) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Sari Näre (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Hannu Itkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
23.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Tukea ja ymmärrystä konkurssiin joutuneille autonomisen ajan Suomessa (Turunen)
FM Riina Turusen Suomen historian väitöskirjan ”Velka, vararikko ja tuomio. Konkurssi ja sen merkitykset 1800-luvun suomalaisissa kaupungeissa” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Antti Kuusterä (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Jari Ojala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
23.11.2017
Tiedote Väitös: 1.12.2017 Raskautta edeltävä liikunta on eduksi sekä äidille että lapselle (Leppänen)
TtM Marja Leppäsen liikuntalääketieteellisen väitöskirjan ”Physical Activity During Pregnancy and Early Childhood from the Perspective of Gestational Diabetes Risk and Children’s Body Composition” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Päivi Rautava (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Urho Kujala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
22.11.2017
Tiedote Rahoitusta ihosyövän ja karieksen tunnistamiseen spektrikuvantamisella

22.11.2017
Tiedote Kasvatus- ja opetusalan suurtapahtuma KEOS2017 kouluttaa interaktiivisella otteella

22.11.2017
Tiedote Väitös: 29.11.2017 Organisaatioiden perhemyönteisyys lisää työkykyä (Moazami-Goodarzi)
MA Ali Moazami-Goodarzin psykologian väitöskirjan ”The Work-Family Interface and its Correlates: Integrating Variable and Person Oriented Approaches” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Liisa Mäkelä (Vaasan yliopisto) ja kustoksena dosentti Saija Mauno (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.
20.11.2017
Tiedote Väitös: 25.11.2017 Yhteenkuuluvuuden tunne ja selkeä kommunikaatio suojaavat vauvaperhettä (Savio)
LL, EL Marianna Savion psykologian väitöskirjan ”Vauvaperheen perhedynamiikka - Monimenetelmätapaustutkimus perhesuhteista ja vuorovaikutuksesta lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Jorma Piha (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.
20.11.2017
Tiedote Akilles – enemmän kuin yksi jänne