Ajankohtaista

Näyttely: Luokkahuoneesta taidemuseoon - opettajan matka

Alkamisaika: tiistai 14. joulukuuta 2004, 00.00

Päättymisaika: perjantai 07. tammikuuta 2005, 23.59

Paikka: Galleria Pinacotheca, M-rakennus

Sirpa Svahn-Kumpulaisen ja Marja-Leena Bilundin lisensiaattityöhön liittyvä näyttely Näyttely avoinna Jyväskylän yliopiston Galleria Pinacothecassa, M-rakennus 14.12.04 –7.1.2005 ma-to 8-18, pe 8-16. Seminaarinkatu 15, 40100 Jyväskylä. Kahden opettajan ja taidekasvatuksen maisterin Sirpa Svahn-Kumpulaisen ja Marja-Leena Bilundin lisensiaattityön tarkastuksen yhteydessä maanantaina 13.12. klo 17.00 avataan näyttely Galleria Pinacothecassa. Svahn-Kumpulaisen ja Bilundin lisensiaattityön ohessa on eri projekteissa syntynyt lasten tekemää taidetta. Esillä on muun muassa lentäviä lepakoita, maljakoita, lasikehystöitä ja valaisimia. Lisensiaattityö Luokkahuoneesta taidemuseoon -otsikolla on puolestaan matka näiden opettajien elämään sekä opettajina että työparina.

Tekijä

Pirjo Vuorinen
pirjo.vuorinen@jyu.fi
Museo
kuuluu seuraaviin kategorioihin: