Ajankohtaista

Sähköjyvä 46

Sähköjyvä 46/30.12.2004

Sähköjyvä ilmestyy torstaisin, aineisto torstaina klo 12 mennessä osoitteella: tiedotus@jyu.fi


* Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta julistaa haettaviksi vuoden 2005 Tiedonjulkistamisen kohdeapurahat. Lue lisää
http://www.minedu.fi/opm/asiantuntijat/tiedonjulkistamisen_neuvottelukunta/
Ajankohtaista/tiedotteet.html


Näyttelyt

-7.1.2005 Galleria Pinacotheca, M-rakennus. Näyttely: Luokkahuoneesta taidemuseoon - opettajan matka. Sirpa Svahn-Kumpulaisen ja Marja-Leena Bilundin lisensiaattityöhön liittyvä näyttely. Näyttely avoinna ma-to 8-18, pe 8-16. Lisätietoja: Pirjo Vuorinen, museo, pirjo.vuorinen@jyu.fi

-29.5.2005 Yliopiston kirjasto, 2.kerroksen näyttelytila. Tieteen toinen sukupuoli -näyttely. Jyväskylän yliopiston 70-vuotisjuhlavuoden näyttely Tieteen toinen sukupuoli nostaa esiin Jyväskylän yliopistossa väitelleet naiset. Lisätietoja: Pirjo Vuorinen, yliopiston museo, puh. 3800. Lisätietoja: Pirkko Audejev-Ojanen, puh. 3430, pirkko.audejev@library.jyu.fi


Väitöksiä

ke 5.1. klo 12 S212, Seminarium. LitL Marjo Kuuselan liikuntapedagogiikan väitöskirjan ”Sosioemotionaalisten taitojen harjaannuttaminen, oppiminen ja käyttäminen perusopetuksen kahdeksannen luokan tyttöjen liikuntatunneilla” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Marjatta Vanhalakka-Ruoho (Joensuun yliopisto) ja kustoksena professori Lauri Laakso.

Lisätietoja: Liisa Harjula, viestintä, puh. 1043, liisa.harjula@adm.jyu.fi


Muita tapahtumia

10.-11.1.2005 klo 9-17 Agora Center. HYVÄ ALKU- kehityksen, kasvun ja oppimisen tukemisen menetelmiä –messut. Messujen tavoitteena on tiedottaa päivähoidon sekä esi- ja alkuopetuksen varhaisen tuen menetelmistä ja oppimisympäristöistä. Siten uusin tutkimustieto saadaan mahdollisimman pian kentälle oppimisen ja kehityksen ongelmien kanssa toimivien ammatti-ihmisten sekä alan opiskelijoiden käyttöön. Messut on tarkoitettu erityisesti 0-10 -vuotiaiden kanssa työskenteleville sekä vanhemmille ja alan opiskelijoille. Messuohjelmassa on luentotyyppisiä yhtäaikaisia esityksiä kolmessa auditoriossa molempina messupäivinä klo 10.45 – 16.30 välisenä aikana ja näytteilleasettajat esittelevät tuotteitaan Agoran tiloissa klo 9.00 – 17.00. Messut järjestää yliopiston lapsitutkimuskeskus, Niilo Mäki Instituutti, VARTU –oppimisen varhainen tuki –hanke sekä Agora Center. Lisätietoja: Anni Hult, Jyväskylän yliopiston Lapsitutkimuskeskus, Niilo Mäki Instituutti, VARTU –oppimisen varhainen tuki –hanke sekä Agora Center, puh. 4581, anni.hult@nmi.fi
http://www.nmi.fi


Hyvää loppuvuotta ja alkavaa Uutta Vuotta!

Tekijä

Eila Parkkari
eila.parkkari@adm.jyu.fi
(014) 260 1044
viestintä
kuuluu seuraaviin kategorioihin: