Ajankohtaista

Ihmisen anatomia ja fysiologia – elimet ja niiden toiminta, LitM Tiina Itkonen, Terveys ja itsehoito -luentosarja

Alkamisaika: keskiviikko 08. helmikuuta 2006, 14.00

Päättymisaika: keskiviikko 08. helmikuuta 2006, 23.59

Paikka: C1, yliopiston päärakennus, Seminaarinmäen kampus

Ihmisen anatomia ja fysiologia – elimet ja niiden toiminta, LitM Tiina Itkonen IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTON TERVEYS JA ITSEHOITO –LUENTOSARJA KEVÄÄLLÄ 2006 Kaikki luennot kuullaan joka toinen keskiviikko klo 14.00 – 16.00 yliopiston päärakennuksen juhlasalissa C 1. Luentomaksun (5 €/luento) voi maksaa paikan päällä. Seuraavat luentosarjan tapahtumat: 22.2. Kiinalainen lääketiede ja terveyden itsehoito, Kouluttaja, tietokirjailija, FT Helena Hallenberg 8.3 Ilmaisu kertoo, miten ajattelet, Ilmaisukouluttaja, teatteriohjaaja Marja-Leena Haapanen 22.3. Vatsavaivoista ja niiden hoitamisesta, Osastonylilääkäri Markku Voutilainen 5.4. Mitä on häpeä? Häpeätutkija, TT Ben Malinen 19.4. Univajeen vaikutukset ihmisen sairastuvuuteen, Dosentti Tarja Stenberg 3.5. Käytämmekö liikaa vai liian vähän antibiootteja? Ylilääkäri, professori Ville Valtonen

Tekijä

Jaana Rossi
jaana.rossi@cec.jyu.fi
(014) 260 3738
Jyväskylän kesäyliopisto, ikääntyvien yliopisto
kuuluu seuraaviin kategorioihin: