Ajankohtaista

Suuri väittelyilta - Kaupungin kuumin keskustelutapahtuma

Alkamisaika: perjantai 19. syyskuuta 2008, 19.00

Päättymisaika: perjantai 19. syyskuuta 2008, 22.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ilokiven alakerta

Showtime klo 20. Ovet aukeavat klo 19. Susanna Sievinen ja vittuilun suomenmestari Ninni Saajola väittelevät otsikolla ”Ovatko hepat ihania?” Seksuaalisen vallan tutkija Henry Laasanen ja toimittaja Virpi Salmi kyselevät ”Syrjiikö suomalainen yhteiskunta miehiä?” Väittelemässä myös kansanedustajat Anni Sinnemäki ja Aila Paloniemi vielä vahvistamattomasta aiheesta. Illan kommentaattorina on Nyt-liitteen toimittaja Sanna Kangasniemi. Jotain tyhmää väliin sanoo Kandidaatti Vahvanen. Ohjelman hinta 3 euroa ennakkoon/ 4 euroa ovelta. Ennakkoliput Ilokiven yläkerrasta torstaina 18.9. klo 12-14.

Tekijä

Pekka Vahvanen
pevitava@cc.jyu.fi
050 358 8883
kuuluu seuraaviin kategorioihin: