Ajankohtaista

Kasvatuksen ja opetuksen kesäkongressi järjestetään 35. kertaa

Jyväskylän yliopiston täydennyskoulutuskeskus yhteistyökumppaneineen järjestää vuosittaisen Kasvatuksen ja opetuksen kesäkongressin tänä vuonna 35. kertaa. Juhlakongressi järjestetään 4.–5.8.2010 Jyväskylän Paviljongissa.

Kouluun orientoitumistapahtuman teemana on tänä vuonna Näkymiä – Foresights. Juhlavuoden kunniaksi kongressissa muistellaan hieman menneitä, tehdään tilannekatsausta ja analyysiä tämän hetken tilanteesta sekä tähyillään myös tulevaisuuden näkymiä.

Kongressissa paneudutaan päivien aikana erityisesti eri tavoin haastavasti käyttäytyvien lasten ja nuorten opetukseen sekä yleiseen hyvinvointiin.  Esillä on mm. vaikeimmin vammaisten lasten opettaminen, lastenpsykiatrian näkökulma oppilaiden kehityksen tukemiseen sekä lapsen, vanhempien ja opettajan välisten vuorovaikutustekijöiden huomioiminen.  Päivien
päätteeksi asiantuntijapaneeli ottaa kantaa kysymykseen Kuinka kaikki saadaan pysymään kärryillä? Lasten ja nuorten tulevaisuuden varmistaminen.

Kansalliset päivät kokoavat yhteen laajan joukon alan osaajia: erityisopettajia, luokan- ja aineenopettajia, oppilashuoltohenkilöstöä, toisen asteen erityis- ja aineenopettajia sekä hallinnon edustajia.

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja edullisemmat osallistumishinnat ovat voimassa 5.6 saakka. Ohjelma löytyy
www-osoitteesta
http://www.cec.jyu.fi/kasvatusjaopetus/erityiskasvatus/kongressi2010

Lisätietoja
Terhi Ojala, koulutuspäällikkö, 040 528 5447, terhi.ojala@cec.jyu.fi
Paula Takala, koulutussihteeri, 0400 861 957, paula.takala@cec.jyu.fi

 

 

http://www.cec.jyu.fi/kasvatusjaopetus/erityiskasvatus/kongressi2010

kuuluu seuraaviin kategorioihin: