Ajankohtaista

Kuvia ja tunnelmia - promootiokirja 2013 ja DVD nyt saatavilla

Promootiokirjan kansikuva (2013)Promootion 2013 promootiokirja on saatavilla. 130-sivuisessa kirjassa promootioviikonlopun tapahtumat ja kaikki puheet on paketoitu arvokkaasti sekä kuvin että sanoin. Kirjan mukana tulee lisäksi DVD, johon on kuvattu niin ikään kaikki viikonlopun tilaisuudet. Kirjan ja DVD:n yhteishinta on 35 euroa + postikulut 3,50 euroa. Niitä ei myydä erikseen.


Tästä linkistä pääset kirjan tilaussivulle


Miekanhiojaiset, promootio 2013Olemme myös siirtäneet Promootion 2013 kuvasatoa Jyväskylän yliopiston kuva-arkistoon osoitteeseen images.jyu.fi. Kuvien katselu ei edellytä kuva-arkistoon kirjautumista. Huomaathan, että voit etsiä kuvia myös hakusanoilla, esimerkiksi promootio 2013. Download-painikkeella voit halutessasi tallentaa mieleisiäsi kuvia omalle koneellesi.
Kuva-arkisto:

 

Mukavia promootion muisteluhetkiä!

https://www.jyu.fi/akateemiset-tapahtumat/promootio

Lisätietoja

viestintä- ja markkinointipäällikkö Miikka Kimari
miikka.kimari@jyu.fi
050 522 2015
Viestintäpalvelut; JY
kuuluu seuraaviin kategorioihin: