Yliopiston kauppa-, info- ja palvelupiste Soppi avataan 14.8.2014

Paikka: Seminaarinmäki

Jyväskylän yliopiston palvelu-, kauppa- ja infopiste Soppi avataan elokuussa Seminaarinmäellä. Soppia varten on rakennettu uudisrakennus yliopiston kirjaston ja T-rakennuksen väliin. Palvelu tarjotaan yliopistopalvelujen, yliopiston kirjaston ja tiedemuseon yhteistyönä.

Soppi kokoaa yhteen useanlaisia myynti-, asiointi- ja noutopistepalveluja, joita on aiemmin tarjottu eri puolilla kampuksia. Siihen yhdistyy kirjaston kirjakauppa Kirjavitriini.

Sopin sivutoimipisteitä ovat yliopiston tiedemuseon museokaupat: Soihtu-näyttelykeskuksen Kipinäsoppi Seminarium-rakennuksessa sekä Luontosoppi Vesilinnan luontomuseossa. Soppi-palvelupiste ylläpitää myös tuotteiden ja palveluiden verkkokauppaa.  Lisäksi järjestämme Sopin yhteydessä erilaisia kirjallisuus- ja tiedetapahtumia.

Myyntituotteitamme

• kirjoja ja julkaisuja
  • opiskelijatarvikkeita
  • yliopistotuotteita; t-paidat, urheilupaidat, hupparit, haalarimerkit…
  • Juho Jussilan puuleluja
  • uutuustuotteemme: koulutaulujulisteet ja –jääkaappimagneetit, pyörän satulasuojat, JY-frisbee, JY-urheilupyyhe

Palvelujamme

• info- ja neuvontapiste
  • liikuntatarrat, kulttuuriliput
  • esitteet, kartat
  • e-tenttitilan avain
  • kassapalvelut
  • vierailijatunnukset yliopiston verkkoon
  • Seminaarinmäen rakennusten löytötavarat
  • liikelahjat (yliopiston laitosten käyttöön)
  • tulostusoikeus (suositamme maksua payments.jyu.fi -palvelussa)

palvelupisteen hoitaja Anne Saarikoski, puh. 040 805 4840, anne.m.saarikoski@jyu.fi

julkaisukoordinaattori Pekka Olsbo, puh. 050 581 8355, pekka.olsbo@jyu.fi

intendentti Pirjo Vuorinen, puh. 040 550 6099, pirjo.vuorinen@jyu.fi

yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 564 9022, anu.mustonen@jyu.fi

The SOPPI service point opens on the main campus

Soppi will serve as a University shop, service outlet and info desk. It is located in new facilities between the University Library and Building T on the Seminaarinmäki campus and will open in August. Various sales, customer and pick-up services that have been offered in different places on the campuses will be centralised to Soppi. The museum shops Kipinäsoppi (in the Seminarium building) and Luontosoppi (in the Natural History Museum in Vesilinna) will operate as the branch outlets of Soppi.

The product selection focuses on books and publications, merchandise for students, University clothing and sports and cycling products that promote the sports profile of the University. The University’s long traditions in education are visible in the offering of stimulating wooden toys, as well as in items that are based on old classroom posters. The Soppi service point also manages the online shop for the products and services.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: