Tule mukaan promootioon elokuussa 2016!

Jyväskylän yliopiston yhdeksäs promootio järjestetään elokuussa 2016. Ilmoittautuminen promootioon on avoinna 29.2.2016 asti. 31.1.2016 mennessä ilmoittautuvien hinnat ovat edullisemmat.

Promootio on yliopistoyhteisön suurin juhla. Jyväskylän yliopisto järjestää sen yhteisenä maistereille ja tohtoreille kaikista tiedekunnista. Edelliseen promootioon vuonna 2013 osallistui yhteensä lähes 300 tohtoria ja maisteria sekä suuri joukko heidän seuralaisiaan ja vieraitaan. Lisäksi promootiossa vihitään kunniatohtoreita.

Kutsu promootioon on lähetetty kaikille vuoden 2013 alun jälkeen Jyväskylän yliopistosta valmistuneille maistereille ja tohtoreille. Promootioon ovat kuitenkin tervetulleita myös aiemmin valmistuneet maisterit ja tohtorit, joita ei ole aiemmin promovoitu.

Varsinainen promootioakti ja -kulkue järjestetään lauantaina 13.8., samoin illallistanssiaiset. Edellisenä päivänä tohtorit ja maisterit valmistautuvat promootioon seppeleensitojaisissa ja miekanhiojaisissa. Sunnuntaina 14.8. järjestetään risteily Päijänteellä sekä promootion karonkka.

Tule mukaan nauttimaan arvokkaasta, iloisesta ja monipuolisesta juhlaohjelmasta, ja kutsu mukaan myös samaan aikaan opiskelleita ja valmistuneita ystäviäsikin!

Lisätietoja: www.jyu.fi/promootio

kuuluu seuraaviin kategorioihin: