QS Ranking: Jyväskylän yliopiston kolme tieteenalaa maailman huippujen listalla

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen tutkimus on arvioitu hyvälle tasolle kansainvälisessä QS World University Rankings by Subject -vertailussa. Kasvatustieteet pisteytettiin sijalle 101-150, eli sijoitus laski hieman edellisvuoden arvioinnista. Fysiikan tutkimus arvioitiin sijoille 301-350 ja matematiikka sijoille 301-350.

QS World University Rankings by Subject -vertailussa arvioidaan yliopistojen suoriutumista 42 eri tieteenalalla. Sijoitusten perusteena olevat mittarit ovat akateeminen vertaisarviointi, työnantaja-arviointi, tieteellisten julkaisujen lainausten määrä sekä tutkijoiden ja työn vaikuttavuus ja tuloksellisuus. Mittauksessa arvioitiin kaikkiaan 4 226 yliopistoa.

kansainvälistymispäällikkö Anna Grönlund, puh. 050 313 0401, anna.gronlund@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: , ,