Laadukas koulutus kaikille

Suomi on sitoutunut toteuttamaan YK:n yleiskokouksen 2015 sopimat globaalit kehitystavoitteet. Yksi tavoitteista, Sustainable Development Goal 4, koskee laadukasta koulutusta kaikille. Miten Jyväskylän yliopisto ja sen yhteistyökumppanit edistävät globaalin tavoitteen saavuttamista?

SDG4-JYU2016, Kasvatustieteiden tiedekunnan kansainvälinen osallistava seminaari esittelee opetusta, tutkimusta, yhteistyötä ja kumppaneitamme. Seminaari on avoin kaikille ja tarjolla on tietoa, elokuvaa, vierailuluentoja, keskustelevia pienryhmiä ja kokemuksia kaikkialta maailmasta Perusta ja Qatarista Intiaan ja Etiopiaan saakka. Seminaarin kieli on englanti.

Tilaisuus järjestetään Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennuksessa 20.‒21.10. Suomen Unesco-toimikunnan ja Opetus- ja kulttuuriministeriön suojeluksessa, yhdessä Global Education Monitoring Teamin ja Suomen ulkoasiainministeriön kanssa. Seminaarissa esitellään myös 2016 Global Education Monitoring (GEM) 2016 Report Education For People and Planet.

Aikataulu kokonaisuudessaan, sekä ilmoittautumiset https://www.jyu.fi/edu/tiedekunta/ajankohtaista/SDG4-JYU2016

Elina Lehtomäki, elina.k.lehtomaki@jyu.fi, p. 040 689 6456

Veera Tuhkala, viestintä/communications, veera.m.tuhkala@jyu.fi, p. 040 805 4157

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,