Ajankohtaista

Asiaton oleskelu kielletty –valokuvanäyttely

Alkamisaika: tiistai 01. marraskuuta 2016, 11.00

Päättymisaika: sunnuntai 12. maaliskuuta 2017, 17.00

Paikka: Harjun Vesilinna (Ihantolantie 5)

Muuramelainen valokuvataiteilija Marko Hämäläinen tarpoo suolle uusimmassa näyttelyssään Asiaton oleskelu kielletty. Hämäläinen on kiertänyt vesiämme, soitamme ja rantojamme ja osallistuu taiteen keinoin suomalaisen suoluonnon ja ihmistoiminnan välisistä ristiriidoista käytävään keskusteluun.

Näyttely on esillä Keski-Suomen luontomuseon (Jyväskylän yliopiston tiedemuseo) vaihtuvien näyttelyiden tilassa. Museo on avoinna ti-pe klo 11-18 ja la-su klo 12-17. Ryhmille ennakkovarauksesta myös muina aikoina. Museon kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy!

Näyttelyn on tuottanut Multiaista Satoa ry.

Lisätietoja: Marko Hämäläinen, marko@ihmepeili.com ja intendentti Tanja Koskela tanja.a.e.koskela@jyu.fi puh. 0400 248 063

https://www.jyu.fi/erillis/museo/luonto

kuuluu seuraaviin kategorioihin: