Ajankohtaista

Väitös: 20.1.2017 FM Lars Gell (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, fysikaalinen kemia)

Alkamisaika: perjantai 20. tammikuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 20. tammikuuta 2017, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, FYS1

FM Lars Gellin fysikaalisen kemian väitöskirjan ”Theoretical Investigations of Ligand Protected Silver Nanoclusters” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Henrik Grönbeck (University of Chalmers) ja kustoksena akatemiaprofessori Hannu Häkkinen (Jyväskylän yliopisto).

FM Lars Gellin fysikaalisen kemian väitöskirjan ”Theoretical Investigations of Ligand Protected Silver Nanoclusters” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Henrik Grönbeck (University of Chalmers) ja kustoksena akatemiaprofessori Hannu Häkkinen (Jyväskylän yliopisto).

Lisätietoja

Lars Gell
lars.l.gell@student.jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: