Ajankohtaista

Nousevien alojen kehittyminen Jyväskylän yliopistossa - tarkastelut jatkuvat 11.1.-23.1.2016

Alkamisaika: keskiviikko 11. tammikuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: maanantai 23. tammikuuta 2017, 14.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, C101

Yliopistossa tunnistettujen nousevien alojen tarkastelut jatkuvat tammikuussa.

Aiemmin muodostetut ryhmät ovat kokoontuneet kuluneen vuoden aikana teemojen yhteyshenkilöiden kutsumina. Nämä kohtaamiset nähdään tärkeänä, ja alkuvuoteen 2017 on suunniteltu seuraavia työpajoja nousevien alojen teemojen ja profilointialojen ympärille.

Mukaan ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole päässeet osallistumaan aikaisempiin tilaisuuksiin.
 

Aikataulu ja vastuuhenkilöt:

  • 11.1. klo 12.00–14.00, Laskennallinen ajattelu ja Big data –analytiikan käyttö päätöksenteon tukena sekä osana kyberturvallisuuden tutkimusta
    -prof Juha Karvanen ja prof Tommi Kärkkäinen (Ruusupuisto, RUU C 101)
    Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan assistentti Satu Lassilalle  (satu.lassila@jyu.fi) 9.1. mennessä. 
  • 17.1. klo 9.00–11.00, Monitieteinen aivotutkimus (ml. terapiat)
    -yliopistotutkija Tiina Parviainen ja yliopistotutkija Esa Ala-Ruona (Lyhty)
    Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan assistentti Satu Lassilalle  (satu.lassila@jyu.fi) 13.1. mennessä.  
  • 23.1. klo 12.00–14.00, Monitieteinen kriisien ja yhteiskunnan muutosten tutkimus
    -prof Jari Ojala ja prof Mika Ojakangas (Lyhty)
    Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan assistentti Satu Lassilalle  (satu.lassila@jyu.fi) 19.1. mennessä.  
  • Pedagogiikka ja digitaalisuus monimuotoistuvissa oppimisympäristöissä ja bioresurssitutkimuksen kokoontuminen järjestetään helmikuun aikana.

Katso tilaisuuksista tarkemmin alla olevasta linkistä:

https://www.jyu.fi/ajankohtaista/sisaiset/2016/12/tiedote-2016-12-20-13-17-18-471289

Lisätietoja

suunnittelupäällikkö Jarkko Pirkkalainen
jarkko.pirkkalainen@jyu.fi
+358 40 737 3364 Strateginen kehittäminen
Strateginen kehittäminen | Division of Strategic Planning & Developmen
kuuluu seuraaviin kategorioihin: