Ikääntyvien yliopiston yleisluentosarja jatkuu: ”Suomalainen viestintätyyli” – onko sellaista vielä?

Alkamisaika: keskiviikko 22. maaliskuuta 2017, 14.00

Päättymisaika: keskiviikko 22. maaliskuuta 2017, 16.00

Paikka: Seminaarinmäki, Liikuntarakennus, L304 (Keskussairaalantie 4)

Kevään yleisluentosarjan luennot jatkuvat ja vuorossa on oman yliopistomme kulttuurienvälisen viestinnän emeritaprofessori Liisa Salo-Lee ja hän luennoi aiheesta ”Suomalainen viestintätyyli” – onko sellaista vielä?

Ikääntyvien yliopiston sekä yleisluennot, että terveys, hyvinvointi ja ympäräristö -sarjan luennot pidetään keskiviikkoisin klo 14–16 Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan salissa L 304 (Keskussairaalantie 4). Poikkeuksena luento 3.5., jolloin paikkana on kaupunginkirjaston Minnansali, Vapaudenkatu 39-41. Luentomaksu 8 € tai koko luentosarja 40 €. Luentosarjan luennot ovat ilmaisia yliopiston henkilökunnalle.

Luentosarja jatkuu:

•  5.4.                 Mitä on sinfonia? Sinfoniaorkesterin rakenne ja soittimet, kapellimestari, säveltäjä Ville Matvejeff.
  • 19.4.                Suomen Suojelijavaltiot - Suomen vakautta turvanneet valtiot historian saatossa, suurlähettiläs Heikki Talvitie.
  • 3.5.                  Jyväskylä kasvaa ja kaunistuu, kaupunginarkkitehti Leila Strömberg, Jyväskylän kaupunki.

Koulutussihteeri Jaana Rossi
jaana.rossi@jyu.fi