Menetelmällisiä lähestymistapoja perheeseen liittyvien lyhyt- ja pitkäkestoisten prosessien ja muutosten tutkimukseen

Alkamisaika: keskiviikko 26. huhtikuuta 2017, 12.30

Päättymisaika: keskiviikko 26. huhtikuuta 2017, 16.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, ala-aula

Avoimessa seminaari-iltapäivässä kansainväliset asiantuntijat Sveitsistä, Isosta-Britanniasta ja Australiasta esittelevät erilaisia perheen arjen ja siirtymien tutkimisessa käytettyjä menetelmiä ja lähestymistapoja. Seminaari on avoin ja tarkoitettu perhetutkimuksesta ja tutkimusmenetelmistä kiinnostuneille.

Seminaari on osa Suomen Kulttuurirahaston rahoittamaa 2-vuotista Tieteen työpajaa (TRIAD), ja sen järjestää Kasvatustieteiden laitos. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sivulta: https://www.jyu.fi/edupsy/fi/tutkimus/tutkimushankkeet/triad

Professori Anna Rönkä, anna.k.ronka@jyu.fi
Tutkijatohtori Eija Sevon, eija.sevon@jyu.fi