Aina on toivoa -tapahtumasarja alkaa - Henkesi edestä

Alkamisaika: maanantai 20. helmikuuta 2017, 17.00

Päättymisaika: maanantai 20. helmikuuta 2017, 19.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora Center, Martti Ahtisaari -sali

Aina on toivoa on viisiosainen tapahtumasarja, jossa käsitellään ajankohtaisia yhteiskunnallisia kysymyksiä kuten hyvinvointia, köyhyyttä, maahanmuuttoa ja ihmisen arvoa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtumasarja on osa kirkon reformaation merkkivuoden "Armoa 2017" tapahtumia.

Tässä ensimmäisessä tapahtumassa ovat keskustelijoina kansanedustaja Pekka Haavisto ja yliopistonlehtori Kati Turtiainen. Aina on toivoa -tapahtumasarja uppoutuu siihen, että maailmassa on liikaa eri suuntaan vetäviä, erilleen repiviä voimia. On helpompi hajottaa ja repiä rikki kuin korjata tai rakentaa uutta. Tänään ja huomenna tarvitaan yhteisen tien kulkijoita.

Pakolaiskysymykset ovat molemmille keskustelijoille hyvin tuttuja, sillä Pekka Haavisto toimii ulkoministerin erityisedustajana Afrikan kriisialueilla ja Kati Turtiaisen osaamisen erityisalueita puolestaan ovat monikulttuurinen sosiaalityö sekä pakkomuuttajien parissa tehtävä psykososiaalinen työ.

Tervetuloa!

Katso koko sarjan tapahtumat tästä

tiedottaja Petri Kananen, p. 050 360 3459, petri.kananen@evl.fi, Jyväskylän seurakunta
rehtori Leena Meriläinen, p. 050 381 2313, leena.s.merilainen@jyu.fi, Jyväskylän kesäyliopisto