Ajankohtaista

Aina on toivoa -tapahtumasarjan keskustelutilaisuus - Ihmisyyden kääntöpiiri

Alkamisaika: maanantai 18. syyskuuta 2017, 17.00

Päättymisaika: maanantai 18. syyskuuta 2017, 19.00

Paikka: Mattilanniemi, Mattilanniemi, Agora, Martti Ahtisaari -sali

 Ihmisyyden kääntöpiiri -keskustelutilaisuus 18.9.2017 klo 17-19, Jyväskylän yliopisto, Agora, Martti Ahtisaari -sali, keskustelijoina lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila, yhteiskuntapolitiikan professori Teppo Kröger, kuvataiteilija Samuli Heimonen sekä näyttelijä ja vammaisurheilija Sanna Sepponen, juontajana Annamaija Manninen

Aina on toivoa on viisiosainen tapahtumasarja, jossa käsitellään ajankohtaisia yhteiskunnallisia kysymyksiä kuten hyvinvointia, köyhyyttä, maahanmuuttoa ja ihmisen arvoa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtumasarja on osa kirkon reformaation merkkivuoden "Armoa 2017" tapahtumia.

Katso koko sarjan tapahtumat tästä

Tervetuloa!

tiedottaja Petri Kananen, p. 050 360 3459, petri.kananen@evl.fi, Jyväskylän seurakunta
rehtori Leena Meriläinen, p. 050 381 2313, leena.s.merilainen@jyu.fi, Jyväskylän kesäyliopisto

https://kesayo.jyu.fi/

kuuluu seuraaviin kategorioihin: