Yleisurheilun SM-hallikilpailut

Alkamisaika: lauantai 18. helmikuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: sunnuntai 19. helmikuuta 2017, 17.00

Paikka: Hipposhalli (Rautpohjankatu 6)

Suomalaisen yleisurheilun parhaat kokoontuvat Hippokselle

Hallikilpailukausi kotimaassa huipentuu SM-hallikilpailuihin Jyväskylän Hipposhallissa lauantaina ja sunnuntaina 18.- 19.2. Suomalaisen yleisurheilun parhaimmisto tavoittelee mestaruuksien lisäksi EM-hallien tulosrajoja. Mukana on mm. viime lauantaina Tampereella EM-rajan miesten 60 m:n aidoissa saavuttanut Jyväskylän Kenttäurheilijoiden (JKU), Jyväskylän yliopiston liikuntatieeteellisen tiedekunnan opiskelija Elmo Lakka sekä liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelija Eetu Rantala, joka on tämän hetken nopein miespikajuoksija Suomessa.

Elmo Lakka
Kuvassa Elmo Lakka, Jyväskylän Kenttäurheilijat ja liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelija

Odotettavissa on täysi katsomo ja tiivis tunnelma

Jyväskylän Kenttäurheilijat järjestivät edellisen kerran SM-hallikilpailut vuonna 2013 ja niitä on pidetty tunnelmaltaan ja tasoltaan 2000-luvun parhaimpina hallimestaruuskilpailuina. JKU haluaa nostaa kilpailukokemuksen uudelle tasolle urheilijoille ja katsojille.

Esimerkiksi seiväshyppypaikka on tuotu keskelle hallia, mikä parantaa lajin näkyvyyttä kaikille katsomopaikoille. Lisäkatsomoilla saadaan hallin kokonaiskapasiteetti nostettua toiselle tuhannelle. JKU:n mukaan lippuja on ostettu ennakkoon mukavasti, mutta lisää katsojia tarvitaan kannustamaan urheilijamme parhaisiin suorituksiin.

Kisojen avaus on lauantaina klo 12.50 ja sunnuntaina klo 11.50.

Aikataulu ja ohjeet: www.jku.fi

Pääsyliput: