Kaupallistaminen esillä Super Gate -tilaisuudessa

Super Gate -pitchaustilaisuus sekä Team Matchmaking -tilaisuus
Jyväskylän Yritystehdas, Voimala Business Park, Sepänkatu 4, 2. kerros, 22.2. klo 8.00–16.00.

Pohditko tutkimustuloksesi tai osaamisesi kaupallistamista? – Tule Yritystehtaalle kuulemaan liikeideoiden esittelyjä ja luo kontakteja omalle tiimillesi!

Haluatko oppia viestimään tehokkaasti omasta liikeideastasi? Oletko kenties saanut tai hakemassa Tekesin Tutkimusideoista uutta tietoa ja liiketoimintaa rahoitusta?

Onko tiimisi vailla osaamista ja yrittäjää?

Yritystehtaalla järjestetään Super Gate -tilaisuus, joka on suunnattu Jyväskylän yliopiston ja JAMK:n kaupallistamisen alkuvaiheessa olevien tutkimusprojektien tiimeille sekä Jyväskylän Yritystehtaan kasvuhakuisille tiimeille.

Aamupäivän esittelytilaisuudet tarjoavat alkuvaiheessa oleville tutkimusprojektien tiimeille loistavan tilaisuuden kuulla esimerkkejä siitä, kuinka liikeidea muuntuu liiketoiminnaksi.

Klo 8.00–12.00: Tule kuuntelemaan, kun Jyväskylän Yritystehtaan kasvuhakuiset tiimit esittävät liikeideaansa sijoittajille.

Klo 13.00–16.00 Team Matchmaking –tilaisuudessa jatketaan verkostoitumista ja tarjolla open mic -tutkimusprojektien tiimeille. Paikalla on myös Yritystehtaan Startup Coachi Markus Mäntynen, joka neuvoo sinua tutkimusideasi kaupallistamisessa.

Halutessasi voit valmistella 22.2. iltapäivän tilaisuutta varten lyhyen esittelyn, jota voit käyttää tapahtumassa A4-pöytäständillä (ständit löytyvät paikanpäältä). Toimita oma esittelysi sähköpostilla 16.2 mennessä: tuomas.roininen@jykes.fi

Ennakkoilmoittaudu linkin: https://www.jyu.fi/yrittajyys/event kautta tai ilmoittaudu paikan päällä.

Tapahtumassa mukana ovat Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy, Jykes Kiinteistöt, Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus, sekä opiskelijoille suunnattu JES ry.

Tule mukaan oppimaan liikeidean viestimisestä sekä tiimiytymään ja saamaan uusia kontakteja! Tervetuloa verkostoitumaan, tilaisuus on kaikille avoin!

Lisätietoa tilaisuudesta:
Jyväskylän Yritystehdas:
Tuomas Roininen, 050 3800 991, tuomas.roininen@jykes.fi
Markus Mäntynen 040 507 8522, markus.mantynen@jykes.fi

Jyväskylän yliopisto, Tutkimus- ja innovaatiopalvelut:
Riikka Reitzer, innovaatioasiantuntija, riikka.reitzer@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: