Ajankohtaista

27. Jyväskylän kansainvälinen kesäkoulu

Alkamisaika: maanantai 07. elokuuta 2017, 08.00

Päättymisaika: perjantai 18. elokuuta 2017, 20.00

Paikka: Ylistönrinne, Ylistönrinteen ja mattilanniemen kampukset

27. Jyväskylän kansainvälinen kesäkoulu järjestetään 7.–18.8.2017 Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampuksille keräten opiskelijoita yhteen ympäri maailman. Kesäkoulu on kansainvälisille ja suomalaisille opiskelijoille tarkoitettu intensiivijakso, joka sisältää 20 kurssia biologian, ympäristötieteen, kemian, fysiikan, nanotieteen, matematiikan, tilastotieteen, informaatioteknologian ja tietotekniikan aloilta. Kurssien opetuksesta vastaavat useat kansainvälisen huipputason luennoitsijavieraat.

Kesäkoulu tarjoaa uusien ajatusten lisäksi mahdollisuuden uusien verkostojen luomiseen, ystävyyssuhteisiin sekä mahdollisuuden kesäopiskeluun. Kesäkoulu on oivallinen kanava kansainvälisen yhteistyön kehittämiseen.

Jyväskylän kansainväliseen kesäkouluun voivat hakea kaikki Jyväskylän yliopiston opiskelijat. Lisätietoja ja vuoden 2017 ohjelma on luettavissa www-osoitteessa: http://www.jyu.fi/summerschool.

Tervetuloa Jyväskylän kansainväliseen kesäkouluun!

https://www.jyu.fi/summerschool

Lisätietoja

Marjut Hilska
jss@jyu.fi
040 805 4074