Ajankohtaista

Tarinoita työhyvinvoinnista -seminaari

Alkamisaika: tiistai 25. huhtikuuta 2017, 12.30

Päättymisaika: tiistai 25. huhtikuuta 2017, 15.45

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Aud. 3

Valmiina työelämään! (VALTE) -hankkeen Jyväskylän toimijat yliopisto ja ammattikorkeakoulu järjestävät alueellisen Tarinoita työhyvinvoinnista -seminaarin 25.4.2017. Seminaarissa työelämän asiantuntijat käsittelevät työhyvinvointia eri näkökulmista ja omien kokemuksiensa kautta. Seminaaria on mahdollista seurata myös livenä etäyhteydellä tästä linkistä. Seminaarin videotallennetta voi katsoa jälkikäteen.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset 18.4.2017 mennessä, ilmoittaudu tästä.

Katso seminaariohjelma

VALTE on valtakunnallinen usean oppilaitoksen yhteinen ESR-rahoitteinen kehittämishanke. Hankkeen päätoteuttaja on Turun yliopisto. Osatoteuttajina toimivat Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattiopisto, Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto sekä Saimaan ammattikorkeakoulu. Hankkeen tarkoituksena on kehittää opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja tarjota välineitä työhyvinvoinnin ylläpitämiseen. Keskeisiä teemoja hankkeessa ovat työelämän moninaisuus, muuttuvan työelämän vaatimukset ja työhyvinvoinnin eri osa-alueet. http://valte.utu.fi/valte

Lisätietoja:

Lehtori Teppo Karapalo, JAMK, hyvinvointiyksikkö, teppo.karapalo@jamk.fi, 050 307 0775
Projektitutkija Elina Riivari, JY, kauppakorkeakoulu, elina.riivari@jyu.fi, 040 805 4527

kuuluu seuraaviin kategorioihin: