Ajankohtaista

Akatemiaprofessori Hannu Häkkinen Advances in Physics X –lehden toimituskuntaan

Hannu Häkkinen

Nanotiedekeskuksen johtaja, akatemiaprofessori Hannu Häkkinen on kutsuttu Advances in Physics X –lehden toimituskuntaan. Advances in Physics X on vuonna 1952 perustetun Advances in Physics –lehden sisarlehti, joka julkaisee fysiikan eri alojen katsausartikkeleja Open Access –periaatteella. Lehden kaikki artikkelit ovat verkossa ilmaisesti luettavissa. ”X” lehden nimessä kuvaa poikkitieteellisyyttä; lehdessä julkaistaan katsausartikkeleja, joissa käsitellään erityisesti fysiikan vaikutusta lähialoille, kuten nanotieteeseen, materiaalikemiaan, insinööritieteeseen, biologiaan ja lääketieteeseen. Lehteä kustantaa englantilainen Taylor & Francis Group, joka on kansainvälisesti tunnetuimpia tieteellisen kirjallisuuden kustantamoja.

Lisätietoja:

kuuluu seuraaviin kategorioihin: