Ajankohtaista

Tulossa: Kansainvälinen tiede- ja innovaatiokilpailu Falling Walls Lab Turku –osallistu 26.4. mennessä!

Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Falling Walls Foundation järjestävät 24.5.2017 kansainvälisen tiede- ja innovaatiokilpailun Falling Walls Lab Turku. Kilpailuun ovat tervetulleita hakemaan niin maisteri- ja tohtoriopiskelijat, nuoret tutkijat, yrittäjät kuin muut asiantuntijat kaikilta aloilta koko Suomesta, Pohjoismaista ja Baltian alueelta.

Kilpailussa kukin osallistuja esittää oman tutkimushankkeensa, yritysideansa tai muun innovaationsa yleisölle ja tuomaristolle 3 minuutissa (englanniksi). Kilpailun tuomaristo, johon kuuluu oman alansa asiantuntijoita tiedeyhteisöstä, tutkimuslaitoksista ja liike-elämän parista, valitsee voittajan, joka saa mahdollisuuden osallistua Lab-finaaliin Berliinissä marraskuussa.

Hakemukset tehdään kilpailun verkkosivulla 26.4.2017 mennessä.

Lisätietoja löydät kilpailuesitteestä.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1865472163665604/
Twitter: @Aboagora2012 #FallingWalls17 #FallingWallsTurku
Instagram: aboagora
Verkkosivut: http://aboagora.fi/falling-walls-lab/

kuuluu seuraaviin kategorioihin: