Väitös: 9.8.2017 YTM Teea Kortetmäki (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, filosofia)

Alkamisaika: keskiviikko 09. elokuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 09. elokuuta 2017, 15.00

Paikka: Vanha juhlasali, S212

YTM Teea Kortetmäen filosofian väitöskirjan ”Justice in and to Nature: An Application of the Broad Framework of Environmental and Ecological Justice” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Marion Hourdequin (Colorado College) ja kustoksena professori Mikko Yrjönsuuri (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.

Teea Kortetmäki
teea.kortetmaki@jyu.fi