Ajankohtaista

Väitös: 9.8.2017 YTM Teea Kortetmäki (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, filosofia)

Alkamisaika: keskiviikko 09. elokuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 09. elokuuta 2017, 15.00

Paikka: Vanha juhlasali, S212

YTM Teea Kortetmäen filosofian väitöskirjan ”Justice in and to Nature: An Application of the Broad Framework of Environmental and Ecological Justice” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Marion Hourdequin (Colorado College) ja kustoksena professori Mikko Yrjönsuuri (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.

YTM Teea Kortetmäen filosofian väitöskirjan ”Justice in and to Nature: An Application of the Broad Framework of Environmental and Ecological Justice” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Marion Hourdequin (Colorado College) ja kustoksena professori Mikko Yrjönsuuri (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.

Lisätietoja

Teea Kortetmäki
teea.kortetmaki@jyu.fi
+358401834918
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,