Jyväskylän yliopisto etsii opiskelijalähettiläitä ensi lukuvuodeksi – hae nyt!

Jyväskylän yliopiston viestintäpalvelut palkkaa 17 opiskelijalähettilästä lukuvuodelle 2017-2018.
Jyväskylän yliopiston viestintäpalvelut etsii opiskelijalähettiläitä  lukuvuodeksi 2017-2018 tukemaan opiskelijarekrytoinnin markkinointia. Opiskelijalähettilästoiminnan tavoitteena on lisätä Jyväskylän yliopiston tunnettavuutta ja auttaa opiskelusta kiinnostuneita valitsemaan sopiva opiskeluala Jyväskylän yliopiston koulutustarjonnasta.  Opiskelijalähettiläät kertovat Jyväskylän yliopistosta ja omasta oppiaineestaan oppilaitosvierailuilla, erilaisissa tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa.

Etsimme opiskelijalähettiläitä (17 kpl) ajalle 1.9.2017–31.8.2018 edustamaan kaikkia Jyväskylän yliopiston opiskelualoja. Myös aiemmin opiskelijalähettilään tehtävissä toimineet voivat hakea tehtävään.

Lähettilääksi valittavilta edellytetään:

• ainakin vuoden opintoja Jyväskylän ylipistossa, opiskeluaikaa oltava vähintään vuosi jäljellä
  • Jyväskylän yliopiston ja kaupungin tuntemusta
  • sosiaalisen median kanavien hallintaa ja käyttötaitoa
  • reipasta asennetta ja hyvää esiintymistaitoa.

Lähettilästehtävästä maksetaan palkkaa 10,30 €/h ja esittelyistä syntyvät matkakulut korvataan. Työskentelyjakson aikana korvattavien työtuntien määrä on enintään 100. Tehtävä on osa-aikainen ja sopii opintojen ohessa hoidettavaksi.
Tehtävään valituille järjestetään perehdytys ja tarvittavaa koulutusta.

Jos haluat mukaan mukavaan tiimiimme, hae tehtävään 18.4.2017 mennessä hakulomakkeella.
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Mikäli hakijoita on runsaasti, haastattelun lisäksi valinnassa otetaan huomioon aiempi vastaava työkokemus, opintomenestys ja tiedekunnasta pyydetty suositus.

suunnittelija Jenni Hyvärinen:
opiskelijalähettiläiden verkkosivut: www.jyu.fi/lahettilas.