Keräämme ja toteutamme opiskelijoiden liikuntaunelmia!

Onko sinulla joku liikuntaan liittyvä unelma? Nyt on mahdollisuus toteuttaa se!

Unelmat liikkeelle on yksi kolmesta Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Olympiakomitean Suomi 100 -ohjelmakokonaisuudesta. Kampanjan tavoitteena on lisätä suomalaisten liikettä, hyvinvointia ja kokeilunhalua.

Jyväskylän korkeakoululiikunta on vahvasti mukana Unelmat liikkeelle -kampanjassa. Jyväskylässä kampanja toteutetaan keräämällä 0-29 –vuotiaiden lasten ja nuorten liikuntaunelmia ja toteuttamalla niitä. Mukana kampanjassa on lukuisia jyväskyläläisiä liikunta-alan toimijoita, kuten Jyväskylän kaupunki, Korkeakoululiikunta, JYP, JJK KiHu ja Keski-Suomen Liikunta ry.

Unelmia kerätään 30.4. asti, jonka jälkeen loppuvuoden aikana toteutettavat unelmat julkaistaan. Oman unelmasi pääset jättämään täällä.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: