Kiinnostaako cityviljely, mutta sinulla ei ole omaa viljelypaikkaa?

Villa RanaVilla Ranan puutarhassa on tänäkin vuonna varattavissa kahdeksan kasvatuslaatikkoa (120 x 80 x 20 cm) yliopiston henkilöstön ja opiskelijoiden vapaaseen viljelykäyttöön. Toteuta unelmasi itse, ystävien tai yhteisön, kuten yliopiston yksikön tai ainejärjestön kanssa!

Jokainen kasvatuslaatikon käyttäjä vastaa itse kasvien hankkimisesta, istuttamisesta ja hoitamisesta. Yliopisto tarjoaa mahdollisuuden käyttää veloituksetta laatikkoa ja viljelyyn tarvittavia välineitä sekä kasteluvettä.

Kasvatuslaatikko varataan ajalle 25.5.2017-30.9.2017. Ilmoita halukkuutesi etukäteen oheisen linkin kautta: https://www.jyu.fi/yliopistopalvelut/tilapalvelut/greenoffice/ajankohtaista/cityviljelyyn-ilmoittautuminen-2017

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 22.5.2017 kello 9.00.

Kasvatuslaatikot ovat osa yliopiston ympäristöohjelman 2016-2020 kestävän kampuksen toiminnan kehittämistä. Kasvatuslaatikot olivat ensimmäistä kertaa käytössä vuonna 2016, jolloin kaikki laatikot varattiin muutamassa tunnissa.

Toimi nopeasti – laatikot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ympäristöasiantuntija Veli-Heikki Vänttinen,
veli-heikki.vanttinen@jyu.fi, 040 805 4532