Ajankohtaista

Vararehtorit Kaisa Miettinen ja Helena Rasku-Puttonen jatkavat vararehtoreina alkusyksyn

Jyväskylän yliopiston rehtorina 1.8.2017 aloittava Keijo Hämäläinen on pyytänyt nykyisiä vararehtoreita Kaisa Miettistä ja Helena Rasku-Puttosta jatkamaan nykyisillä toimenkuvillaan lokakuun 2017 loppuun asti. Viisivuotiskaudeksi tehtävät nimitykset on tarkoitus saada valmiiksi ennen vuodenvaihteen dekaaninvalintoja.

 - Olen erittäin iloinen ja kiitollinen, että Kaisa Miettinen ja Helena Rasku-Puttonen suostuivat pyyntööni tukea siirtymävaihetta rehtorivaihdoksessa. On tärkeää, että lukukausi lähtee sujuvasti käyntiin ja tärkeät toimielimet jatkavat katkoksetta toimintaansa. Tärkeimpänä kuitenkin näen sen, että haluaisin laajasti yliopistoyhteisöä kuullen pohtia rehtoraatin toimenkuvaa ja työnjakoa sekä kartoittaa avoimesti mahdollisia kandidaatteja tähän tehtävään. Olen ollut yhteydessä vararehtorinimityksiin liittyen yliopiston hallitukseen, kollegion puheenjohtajistoon ja dekaanikuntaan ja he kaikki näkevät tämän siirtymävaiheen ratkaisun hyvänä, tuleva rehtori Keijo Hämäläinen kertoo.

Lisätietoja:
Keijo Hämäläinen (yhteydenotot rehtorin assistentti Anna Rantasen kautta, puh. 0400 247435, anna.k.rantanen@jyu.fi)

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,