Ajankohtaista

Konneveden tutkimusaseman piolookisen Luontoilta 4.7.

Alkamisaika: tiistai 04. heinäkuuta 2017, 13.00

Päättymisaika: tiistai 04. heinäkuuta 2017, 20.00

Paikka: Konneveden tutkimusasema, Sirkkamäentie 220, Konnevesi

Vastauksia luontoon liittyviin kysymyksiin on tarjolla Konneveden tutkimusaseman perinteisessä Piolookisen luontoillassa 4.7.2017 klo 18:00 alkaen. Luontoillassa kysymyksiin ja havaintoihin ympäröivästä luonnosta vastaavat Jyväskylän yliopiston tutkijat ja asiantuntijat Minna-Maarit Kytöviita (kasvit), Jari Haimi (selkärangattomat eläimet ja maaperä), Harri Högmander (linnut), Heikki Helle (linnut ja nisäkkäät), Timo Marjomäki (kalat) ja Marko Haapakoski (nisäkkäät). Illan juontaa tutkimusaseman johtaja, professori, Hannu Ylönen.

Konneveden tutkimusasema yhteistyössä Konneveden 4H –yhdistyksen kanssa on järjestänyt Suuren linnunpönttökisan 1.5.–30.6.2017. Kilpailun voittajat julkistetaan Konneveden tutkimusaseman Luontoillassa tiistaina.

Jotta illasta tulisi antoisa, toivotaan luontoaiheisia kysymyksiä ennakkoon. Myös paikan päällä voi esittää ­ky­sy­myksiä. Kysymykset lähetetään sähköpostitse .

Tervetuloa piolookisen Luontoiltaan kyselemään ja kuuntelemaan keskisuomalaisesta luonnosta ja Konneveden tutkimusasemalla tehtävästä tutkimuksesta ja nauttimaan upeasta luonnosta!

Ohjelma:

  • Klo 13:00 Suuren linnunpönttökisan pönttönäyttely latogalleriassa avautuu
  • Klo 15:00 alkaen myynnissä kahvia, lettuja, makkaraa yms.
  • Klo 16:00 Taikuri Simo Aalto, Pikku Kakkosesta ja muualta tunnettu taikuri ”Jokeri Pokeri Box
  • Klo 18:00 Luontoilta

Lisätietoja:

https://www.jyu.fi/bioenv/konnevesi/luontoilta

kuuluu seuraaviin kategorioihin: