Väitös: 7.10.2017 FM Hannele Valtasaari (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, musiikkikasvatus)

Alkamisaika: lauantai 07. lokakuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 07. lokakuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Historica, H320

FM Hannele Valtasaaren musiikkikasvatuksen väitöskirjan ”Kestääkö ääni? Laulunopetuksen vaikutus opettajaksi valmistuvien äänen laatuun ja ilmaisuun” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistonlehtori, MuT Päivi Järviö (Taideyliopisto / Sibelius-akatemia) ja kustoksena professori Jukka Louhivuori (Jyväskylän yliopisto).

FM Hannele Valtasaaren musiikkikasvatuksen väitöskirjan ”Kestääkö ääni? Laulunopetuksen vaikutus opettajaksi valmistuvien äänen laatuun ja ilmaisuun” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistonlehtori, MuT Päivi Järviö (Taideyliopisto / Sibelius-akatemia) ja kustoksena professori Jukka Louhivuori (Jyväskylän yliopisto).

Hannele Valtasaari
hvaltasa@gmail.com