Rock after research – Tervetuloa rokkaamaan!

Alkamisaika: keskiviikko 16. elokuuta 2017, 20.00

Päättymisaika: keskiviikko 16. elokuuta 2017, 23.45

Paikka: Seminaarinmäki, Ilokivi

Nyt on aika yskiä tutkimuksen aikana kerääntyneet pölyt keuhkoista ja lähteä Rockaamaan!! Jyväskylän kansainvälisen kesäkoulun päättäjäisten yhteydessä keskiviikkona 16.8.2017 klo 20:00 alkaen järjestetään Ilokivessä kaikille avoin ”Rock after Research” -tapahtuma, jossa kolme Jyväskylän yliopistoon jollakin tavalla kytkeytyvää bändiä räjäyttää tunnelman kattoon! Illan aloittaa jo vuosikymmeniä keikkaillut Tetetermite, joka virittää kuulijat tunnelmaan soittamalla kultaisen 60-luvun suurimpia Rock-klassikoita yhdistettynä omaan tuotantoonsa. Whipping Post jatkaa tunnelman nostattamista räväkällä vahvasti 70-luvun Hard-Rockiin nojaavalla originaalilla musiikillaan, ja illan päättää Salonkileijonat soittamalla sopivasti tanssittavalla tyylillään suurimpia hittejä kaikilta Rock-aikakausilta.

Paikalle voi tulla silloin kun itselleen sopii tai vaikka vain osaksi iltaa katsomaan, kuuntelemaan ja nauttimaan musiikista ja tunnelmasta! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: