Jyväskylän yliopisto hakee markkinointi- ja viestintäpäällikköä

Viestintäpalvelut-yksikkö vastaa yliopiston ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä markkinoinnin  suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä yliopistoyhteisön kanssa. Viestinnän henkilöstö luo viestinnän välineitä ja kanavia sekä tukee, konsultoi ja koordinoi yliopistoyhteisön verkottuvaa toimintaa. Etsimme

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Jyväskylän yliopiston viestintäpalvelut hakee viestinnän esimiestä, joka on vahva viestinnän/markkinoinnin ja sidosryhmätyön osaaja ja organisaattori. Tehtävänäsi on viestinnän suunnitteleminen ja toteuttaminen niin, että yliopiston näkyvyys ja vetovoima lisääntyvät kansallisesti ja kansainvälisesti. Pääset myös suunnittelemaan luovia ratkaisuja alumni- ja suhdetoiminnan sekä varainhankinnan tueksi yhdessä tiimisi kanssa.

Haemme näkemyksellistä ja tehokasta esimiestä, joka luotsaa tiiminsä tavoitteisiin. Etsimme aikaansaavaa, innostavaa ja aktiivista verkostojen luojaa, joka esiintyy vakuuttavasti myös some-maailmassa. Osaat laatia eri kohderyhmiä puhuttelevaa sisältöä eri foorumeille sekä järjestää kiinnostavia tilaisuuksia kasvokkaisille kohtaamisille.

Edellytämme maisterin tutkintoa mieluiten viestinnän tai markkinoinnin alalta, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja vähintään kolmen vuoden kokemusta vastuullisista markkinoinnin ja/tai viestinnän tehtävistä. Esimieskokemus sekä projektinhallinta- ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa, samoin kuin kyky työskennellä useissa päällekkäisissä projekteissa kiireen alla. Eduksi katsomme kokemuksen brändihallinnan työstä sekä tietotekniset ja taittotaidot.

Markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason 11-12 (3770,09 - 4269,72 €/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Kokonaispalkka sijoittuu välille 3770,49 - 6246,60 euroa. Hakija voi myös halutessaan esittää palkkatoivomuksen.

Tehtävää täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

• yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 564 9022, anu.mustonen@jyu.fi
  • rekrytointikonsultti Kari Hakala puh 050 339 7722, kari.hakala@jaakkolehto.fi

Hakemukset lähetetään viimeistään 2.7.2017 sähköpostilla osoitteeseen rekry@jaakkolehto.fi otsikolla Markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

• Hakemukseen tulee liittää

1) Hakemus = motivaatiokirje, joka kuvaa osaamisprofiilisi ja työkokemuksen