Suomi Sata - Riihi-iltamat 2017: Kalevauva.fi

Alkamisaika: keskiviikko 02. elokuuta 2017, 19.00

Päättymisaika: keskiviikko 02. elokuuta 2017, 20.30

Paikka: Seminaarinmäki, Taavettilan Riihi

Perinne elää ja voi hyvin! Kulttuuriyhdistys Karkee ry:n vuoden kohokohta, elokuu, lähestyy ja keskiviikot käyvät yhä kutkuttavimmiksi. Yhdeksännet Riihi-iltamat seuraavat aikaansa, ja liittyvät tällä kertaa temaattisesti satavuotiaan Suomi-neidon juhlintaan. Juhlakalua tarkastellaan erinäköisin ja –kokoisin silmin. Perinnetietoutta vaalitaan, mutta stereotypioita ei. Suomalaista kansanmusiikkia tarjolla sellaisena, kuin se jaetussa todellisuudessamme ilmenee, kaikkina elokuisina keskiviikkoina Taavettilan vanhassa Riihessä klo 19.

Elokuun starttaa käyntiin 2.8. Kalevauva.fi. Äkillisen suursuosion saavuttanut ja alle vuoden mittaisen olemassaolonsa aikana lukuisia kuulijoita riemastuttanut Kalevauva.fi on nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: vauva.fi-foorumilta. Laulujen lyriikat käsittelevät todenmukaisesti internetin keskustelupalstojen kävijöitä askarruttavia mietteitä. Kalevauva.fi yhtyeen kansanaatteiden keräämisprojekti todistaa omalla tavallaan sen, kuinka todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Kimmo Numminen – laulu, banjo

Aapo Niininen - laulu, kitara

Liput: 6/8€. Yliopiston henkilökunta pääsee iltamiin opiskelijahinnalla.

Puheenjohtaja Katja Laamanen
kulttuuriyhdistyskarkee@gmail.com