Suomi Sata - Riihi-iltamat 2017: Antti Korhola Potkasee Oven Sisään

Alkamisaika: keskiviikko 09. elokuuta 2017, 19.00

Päättymisaika: keskiviikko 09. elokuuta 2017, 20.30

Paikka: Seminaarinmäki, Taavettilan Riihi

Perinne elää ja voi hyvin! Kulttuuriyhdistys Karkee ry:n vuoden kohokohta, elokuu, lähestyy ja keskiviikot käyvät yhä kutkuttavimmiksi. Yhdeksännet Riihi-iltamat seuraavat aikaansa, ja liittyvät tällä kertaa temaattisesti satavuotiaan Suomi-neidon juhlintaan. Juhlakalua tarkastellaan erinäköisin ja –kokoisin silmin. Perinnetietoutta vaalitaan, mutta stereotypioita ei. Suomalaista kansanmusiikkia tarjolla sellaisena, kuin se jaetussa todellisuudessamme ilmenee, kaikkina elokuisina keskiviikkoina Taavettilan vanhassa Riihessä klo 19.

Elokuun toisena esiintyjänä nähdään yhtye Antti Korhola Potkasee Oven Sisään. Antti Korhola Potkasee Oven Sisään pyrkii harmoonin ja kahden viulun voimin kohti hyvyyttä ja kauneutta; ilon ja ystävällisyyden tunteita. Yhtyeen soittajat ovat tavanneet Sibelius-Akatemiassa, ja heidän esikoisalbuminsa ilmestyy kesällä 2017.

Antti Korhola – viulu

Teemu Eerola – viulu

Juska Ojajärvi - harmooni

Liput 6/8€. Yliopiston henkilökunta pääsee iltamiin opiskelijahinnalla.
Ennakkovaraus: Lippuja voi varata ennakkoon osoitteesta kulttuuriyhdistyskarkee@gmail.com tai Karkeen Facebook-sivujen kautta. Varauksia otetaan vastaan iltamia edeltävään päivään saakka tai vaihtoehtoisesti niin kauan, kun 30 varausta tulee täyteen.

Puheenjohtaja Katja Laamanen
kulttuuriyhdistyskarkee@gmail.com