Väitös: 6.10.2017 KM Kari Vitikainen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 06. lokakuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 06. lokakuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Vanha juhlasali, S212

KM Kari Vitikaisen kasvatustieteiden väitöskirjan ”Kunnon muslimi ja kunnon kansalainen, Turkkilaisten imaamisaarnaajalukioiden oppikirjojen ilmentämän maailmankatsomuksen analyysi” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Leena Koski (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Tapio Puolimatka (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

KM Kari Vitikaisen kasvatustieteiden väitöskirjan ”Kunnon muslimi ja kunnon kansalainen, Turkkilaisten imaamisaarnaajalukioiden oppikirjojen ilmentämän maailmankatsomuksen analyysi” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Leena Koski (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Tapio Puolimatka (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

Kari Vitikainen
kari.vitikainen@gmail.com