Jyväskylän yliopiston varainhankinta tuotti lähes kolme miljoonaa

Jyväskylän yliopiston varainhankintakampanja 2015-2017 tuotti kesäkuun loppuun mennessä reilut 2,9 miljoonaa euroa. Kaikkiaan keräykseen osallistui 233 lahjoittajaa, joiden joukossa oli niin säätiöitä, yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Tämän varainhankintakampanjan aikana suurimmat lahjoittajat olivat Koneen Säätiö, 800 000 euroa ja Jyväskylän kauppalaisseuran säätiö, 645 000 euroa. Isoimman yksityiset lahjoittajat olivat Toivo Takala, 111 111 euroa ja Aimo Wiren, 100 202 euroa.

– Kiitän lämpimästi kaikkia lahjoittajia ja varainkeräykseen osallistuneita. Olen erityisen iloinen lahjoituskampanjan hyvästä loppukiristä, jonka asioista rohkea tavoitteemme ei jäänytkään älyttömän kauaksi. Kaikki keräyksessä vähintään 5 000 euroa lahjoittaneet saavat jatkossa kutsun yliopiston rehtorin VIP-klubiin, rehtori Matti Manninen sanoo.

Jyväskylän yliopiston keräykseen vähintään 20 000 euroa lahjoittaneet henkilöt ja vähintään 100 000 euroa lahjoittaneet yritykset saavat nimikkolaatan Jyväskylän yliopiston Agoraan, Martti Ahtisaari -saliin. Lisäksi kaikkien vähintään 5000 euroa lahjoittaneiden yritysten ja vähintään 1000 euroa lahjoittaneiden henkilöiden nimet kerätään kunnialaattaan.  Yliopisto järjestää syksyllä 2017 nimikkolaattojen paljastustilaisuuden. Myös Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen Ulappa-Sali saa omat laattansa.

Lisätietoja: yhteysjohtaja Anu Mustonen, p. 050 564 9022 anu.mustonen@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,