Ajankohtaista

Hei opiskelija! Ilmoittaudu tulevalle lukuvuodelle 31.7.2017 mennessä!

Hei opiskelija! Muistathan ilmoittautua lukuvuodelle 2017-2018 ensi maanantaihin 31.7.2017. mennessä! Jokaisen alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa suorittavan opiskelijan on joka lukuvuosi ilmoittauduttava yliopistoon joko läsnä- tai poissaolevaksi.

Ilmoittautuminen tehdään OILI-ilmoittautumispalvelussa osoitteessa: https://oili.csc.fi/continuing-students/Samalla maksetaan myös Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsenmaksu, jolla saat opiskelijakorttiisi lukukausi/lukuvuositarran.

Mikäli et jostain syystä voi ilmoittautua OILI-ilmoittautumispalvelussa (esim. JY:n käyttäjätunnuksesi ei ole voimassa tai sinulla ei ole suomalaisia verkkopankkitunnuksia), voit ilmoittautua maksamalla ylioppilaskunnan jäsenmaksun ja toimittamalla kuitin maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta Jyväskylän yliopiston opiskelijapalveluihin. HUOM! Voit tarvittaessa aktivoida käyttäjätunnuksesi osoitteessa https://salasana.jyu.fi edellyttäen, että olet ilmoittautunut läsnä tai poissaolevaksi lukuvuodelle 2016-2017.

Jos yliopistolain mukainen opintoaikasi on päättynyt tai päättymässä 31.7.2017 mennessä, voit ilmoittautua vasta, kun opintoaikaasi on myönnetty lisäaikaa.

Jos olet saanut uuden perustutkinto-oikeuden kevään 2017 opiskelijavalinnassa, tulee sinun ilmoittautua ensin uuteen tutkinto-oikeuteesi osoitteessa https://opintopolku.fi/omatsivut/ ja sen jälkeen aiempiin tutkinto-oikeuksiisi osoitteessa https://oili.csc.fi/continuing-students/

Opiskelija, joka ei ole ilmoittautunut yliopiston määräämällä tavalla, menettää opiskeluoikeutensa.

Jos opiskelija haluaa myöhemmin jatkaa opintojaan ja ilmoittautua yliopistoon, hänen on haettava yliopistopalveluilta oikeutta päästä uudelleen opiskelijaksi ja maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun lisäksi uudelleenkirjaamismaksu 35 €.

Tarkat ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa lukuvuosi-ilmoittautumisesta: https://opiskelu.jyu.fi/fi/koulutuspalvelut/ohjeet/ilmoittautuminen-yliopistoon-ja-opintoaikojen-rajaus/ilmoittautuminen-yliopistoon-2017-2018

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,