Ajankohtaista

Väitös: 25.8.2017 FM Jere Lehtonen (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, matematiikka)

Alkamisaika: perjantai 25. elokuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 25. elokuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, MaA 211

FM Jere Lehtosen matematiikan väitöskirjan ”Injectivity results for the geodesic ray transform” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Lauri Oksanen (University College London) ja kustoksena professori Mikko Salo (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

FM Jere Lehtosen matematiikan väitöskirjan ”Injectivity results for the geodesic ray transform” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Lauri Oksanen (University College London) ja kustoksena professori Mikko Salo (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Lisätietoja

Jere Lehtonen
jere.ta.lehtonen@student.jyu.fi
+358408053428
kuuluu seuraaviin kategorioihin: