Väitös: 29.9.2017 FM Aino Ruggiero (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, yhteisöviestintä)

Alkamisaika: perjantai 29. syyskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 29. syyskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

FM Aino Ruggieron yhteisöviestinnän väitöskirjan "Crisis communication and terrorism: Mapping challenges and co-creating solutions” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jesper Falkheimer (Lundin yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena Marita Vos (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

FM Aino Ruggieron yhteisöviestinnän väitöskirjan "Crisis communication and terrorism: Mapping challenges and co-creating solutions” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jesper Falkheimer (Lundin yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena Marita Vos (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

Aino Ruggiero
aino.ruggiero@jyu.fi