Ajankohtaista

Väitös: 20.10.2017 KM Heli Häyrynen (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, johtaminen)

Alkamisaika: perjantai 20. lokakuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 20. lokakuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Auditorio 3

KM Heli Häyrysen johtamisen väitöskirjan ”Sotilaita vai seikkailijoita? Varusmiespalveluksen johtajakoulutuksen merkityksiä naisille uran ja johtamisosaamisen kannalta” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti KTT Mikko Luoma (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Anna-Maija Lämsä (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

KM Heli Häyrysen johtamisen väitöskirjan ”Sotilaita vai seikkailijoita? Varusmiespalveluksen johtajakoulutuksen merkityksiä naisille uran ja johtamisosaamisen kannalta” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti KTT Mikko Luoma (Vaasan yliopisto) ja kustoksena professori Anna-Maija Lämsä (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen. 

Lisätietoja

Anna-Maija Lämsä
heli.t.hayrynen@student.jyu.fi
014 260 1211
kuuluu seuraaviin kategorioihin: