Väitös: 29.9.2017 FM Jaana Kettunen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 29. syyskuuta 2017, 14.00

Päättymisaika: perjantai 29. syyskuuta 2017, 17.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

FM Jaana Kettusen kasvatustieteen väitöskirjan ”Career practitioners’ conceptions of social media and competency for social media in career services” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Spencer Niles (The College of William & Mary, USA) ja kustoksena professori Helena Rasku-Puttonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

FM Jaana Kettusen kasvatustieteen väitöskirjan ”Career practitioners’ conceptions of social media and competency for social media in career services” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Spencer Niles (The College of William & Mary, USA) ja kustoksena professori Helena Rasku-Puttonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Jaana Kettunen
jaana.h.kettunen@jyu.fi