Väitös: 25.11.2017 LL, EL Marjatta Savio (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, psykologia)

Alkamisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

LL, EL Marjatta Savion psykologian väitöskirjan ”Vauvaperheen perhedynamiikka - Monimenetelmätapaustutkimus perhesuhteista ja vuorovaikutuksesta lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Jorma Piha (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

LL, EL Marjatta Savion psykologian väitöskirjan ”Vauvaperheen perhedynamiikka - Monimenetelmätapaustutkimus perhesuhteista ja vuorovaikutuksesta lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Jorma Piha (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Marianna Savio
marianna.savio@saunalahti.fi