Väitös: 25.11.2017 LL, EL Marianna Savio (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, psykologia)

Alkamisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

LL, EL Marianna Savion psykologian väitöskirjan ”Vauvaperheen perhedynamiikka - Monimenetelmätapaustutkimus perhesuhteista ja vuorovaikutuksesta lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Jorma Piha (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

LL, EL Marianna Savion psykologian väitöskirjan ”Vauvaperheen perhedynamiikka - Monimenetelmätapaustutkimus perhesuhteista ja vuorovaikutuksesta lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä emeritusprofessori Jorma Piha (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: