Väitös: 20.1.2018 PsL Pirjo Lehtovuori (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, psykologia)

Alkamisaika: lauantai 20. tammikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: lauantai 20. tammikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

PsL Pirjo Lehtovuoren psykologian väitöskirjan ”Psykoterapeutin henkilökohtaisten ominaisuuksien merkitys psykoterapiassa – ja niiden vaikutus tuloksellisuuteen identiteettihaastattelun perusteella” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Henrik Enckell (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

PsL Pirjo Lehtovuoren psykologian väitöskirjan ”Psykoterapeutin henkilökohtaisten ominaisuuksien merkitys psykoterapiassa – ja niiden vaikutus tuloksellisuuteen identiteettihaastattelun perusteella” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Henrik Enckell (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Seikkula (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Pirjo Lehtovuori
pirjo.lehtovuori@kolumbus.fi