Väitös: 30.9.2017 FM Juho Heikkinen (Informaatioteknologian tiedekunta, tietotekniikka)

Alkamisaika: lauantai 30. syyskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 30. syyskuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Alfa

FM Juho Heikkisen tietotekniikan väitöskirjan ”Conceptualizing the Role of Multidisciplinarity and Student Perceptions of University-Industry Collaboration in Project-Based Learning” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Erkki Sutinen (Turun yliopisto) ja kustoksena Ville Isomöttönen (Jyväskylän yliopisto).

FM Juho Heikkisen tietotekniikan väitöskirjan ”Conceptualizing the Role of Multidisciplinarity and Student Perceptions of University-Industry Collaboration in Project-Based Learning” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Erkki Sutinen (Turun yliopisto) ja kustoksena Ville Isomöttönen (Jyväskylän yliopisto).

Juho Heikkinen
juho.e.heikkinen@jyu.fi