Ajankohtaista

Euroopan kielten päivä

Alkamisaika: tiistai 26. syyskuuta 2017, 09.00

Päättymisaika: tiistai 26. syyskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Päärakennus C

Jyväskylän yliopiston kieliaineet juhlivat  Euroopan kielten päivää tiistaina 26.9. klo 9-15 vasta-avatun päärakennuksen ala-aulassa kaikille avoimella Kielten juhlalla. Tänä vuonna kielten opiskelijoiden projektikurssin järjestämässä tapahtumassa on esillä reilu tusina uusia ja vanhoja eurooppalaisia kieliä kulttuureineen. Kukin kieli esittäytyy omalla pisteellään. Pisteitä yhdistää rastivisa: osallistujat kiertävät pisteitä, joilta kustakin löytää vastauksen yhteen visakysymykseen. Rastivisan suoritettuaan osallistuu arvontaan.  Rastivisan lisäksi kullakin pisteellä saattaa olla omia visojaan/puuhaa/kielitekemistä.

Tapahtuma on non-stop, eli sinne voi tulla miten omiin aikatauluihin sopii.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Katja Mäntylä
katja.mantyla@jyu.fi
040 805 3214
kuuluu seuraaviin kategorioihin: