Ajankohtaista

Väitös: 7.10.2017 FL Pirjo Pollari (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, englannin kieli)

Alkamisaika: lauantai 07. lokakuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 07. lokakuuta 2017, 15.00

Paikka: Normaalikoulu (yläkoulu-lukio, Yliopistonkatu 1), auditorio (3005)

FL Pirjo Pollarin englannin kielen väitöskirjan "(Dis)empowering assessment? Assessment as experienced by students in their upper secondary EFL studies" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, KT Raili Hildén (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Ari Huhta. Väitös on suomenkielinen.

FL Pirjo Pollarin englannin kielen väitöskirjan "(Dis)empowering assessment? Assessment as experienced by students in their upper secondary EFL studies" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, KT Raili Hildén (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Ari Huhta. Väitös on suomenkielinen.

Lisätietoja

Pirjo Pollari
pirjo.pollari@norssi.jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: